Vés al contingut

Quins ingredients deu dur el Cocktail d’Izquierda Republicana de Cataluña?

03/juny/2009
tags:

odio

Qualsevol que segueixi les actualitzacions dels blocs polítics del poble es pot adonar compte de l’innat odi que tenen certs membres de Izquierda Republicana de Cataluña als joves que, sense cap tipus de complex ni vergonya, es declaren obertament del Partit Popular. No cal parlar de l’odi, ja reconegut, que els mateixos tenen al PP.

Un fet que és clarivident, ja que no hi ha post del seu magnífic portal en el que no es faci referència a l’agrupació local dels joves del Partit Popular. Deu ser per ràbia? Per enveja? O curtesa? Qui sap. Si a això se li uneixen dos factors més fan del cocktail, una mescla especial, única i dantesca.

El rigor informatiu mai ha estat bandera de les formacions polítiques, per que reconeguem-ho, tothom replega cap a ca seva. Però hi ha casos i casos, i aquest és impressionant.

Dir que el Partido Popular (Partit Popular, en mallorquí per si no s’havien enterat) és convocant de la manifestació contra el mallorquí són dues mentides, una rere l’altra. En primer lloc per que el PP no ha estat convocant MAI de cap tipus de manifestació d’aquesta natura. I en segon lloc per que la manifestació a la que els catalanistes fan referència era convocada baix el lema “Nuestras lenguas nos unen, volem llibertat d’elecció” pel Círculo Balear.

Un altra fet que escandalitza és el següent paràgraf:

A la manifestació es van veure banderes pre-constitucionals (tanta merda amb sa constitució dels nassos, ses Nuevas Generaciones de Sineu, que propugnen la ‘libertad’, idò ja ho veis) i nombrosos membres de Democracia Nacional (el partit fatxa del fill d’Ynestrillas).

I no pel fet de comparar-nos amb Democracia Nacional i els feixistes de la Falange, els quals per desgràcia es colaren i deslluïren la manifestació, si no per parlar de “tanta merda amb sa constitució dels nassos”, el text que no accepten i odien, que els hi ha proporcionat poder expressar-se en català. És estrany i contradictori valorar la presència d’una bandera a una manifestació i ignorar la crema d’una altra a una altra manifestació, a que si?

No farem valoració del fet de dir que Rafel Perera és l’advocat de tants corruptes. Es veu que tampoc creuen en l’Estat de Dret i en la presumció d’Innocència; que els hi diguin als Cavallistes que ja no podran reparar el mal moral produït…

Quin problema tenen els d’Izquierda Republicana de Cataluña (regió situada al Norest de la Península Ibèrica)? Complex d’inferioritat? Revanxisme, que volen aplicar auto convencent-se de que els membres del PP són franquistes? O és que els curtcircuita el cromosoma provinent de Terra Lliure? O és l’amistat amb els ex etarres d’Aralar i l’entorn del Sr. Macià Manera…

Be podria ser que si fos per ells, construïssin un mur de Berlin a Sineu per aïllar-nos enmig d’Es Fossar.

Mai ho sabrem. El que si sabem és que un un cocktail d’èxit com aquest, mai es desvetllarà el secret de la seva composició, com a mínim duu odi i un esquit de mentida. O pot ser, simplement sigui la grip del porc…

One Comment leave one →
  1. 03/juny/2009 1:06 pm

    Batuadell nooo ido si comensam a comparar manifestacions i simbols… al final els Anticonstitucionals… sereu voltros! es que tirau pedres damunt sa vostra taulada! que men deis de sa quantitat de banderes de la URSS o aquelles banderes que no sa saben d’on provenen que se diven? ah si estalades… aiii musolingons esquerrenets MIRAU ES GEP DES ALTRES I NO ES VOSTRO…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: