Vés al contingut

Realitats i valors absoluts

26/gen./2010

   

  Ahir es va celebrar el corresponent Ple del mes de gener, el qual va donar molt de si.

  A l’ordre del dia hi era l’ordenança anti botelló, la modificació de les tarifes de l’Escola de Tennis, l’abaixada del valor de les multes de l’ordenança mediambiental, fixar els preus públics del servei municipal de bústies de correu que s’ofereix als veïnats de fora vila, l’elecció dels projectes als que invertir la nova partida de doblers del Pla E, i dues mocions. Una sobre Haití, que per unanimitat s’acordà instar a l’Estat a perdonar el deute extern al país caribeny, i una altra sobre els doblers decomissats a “La Paca”, els quals es proposaren destinar a Projecte Home, també per unanimitat.

   

  A iniciativa de l’Equip de Govern liderat pel Partit Popular es va proposar que es destinessin els més de 300.000 Euros (més de 50 milions de pessetes) que arriben a Sineu, en la restauració de l’Edifici de l’Hospici i adequació per oferir un servei de Centre de Dia per als nostres majors; a més d’adquirir més de 400 bombetes tipus LED per l’enllumenat del poble, que estalvien un 80% d’energia elèctrica si les comparem amb l’enllumenat tradicional. Cal dir que la inversió econòmica és la justa com per restaurar i condicionar l’edifici del futur Centre de Dia, (no hi entra la compra de mobiliari, que s’haurà de pagar amb una altra partida econòmica); malgrat això, l’Equip de Govern Municipal optà per tirar endavant el projecte ja que Sineu va obtenir el compromís en Ple de la Mancomunitat del Pla de Mallorca de fer-se càrrec del centre quan aquest estigui operatiu, fent així una passa més en favor del benestar social al nostre poble. 

  Previ debat, foren sotmeses aquestes dues propostes a votació del Ple de l’Ajuntament de Sineu; donaren suport a la proposta de l’Equip de Govern, ERC, PSOE i el propi PP, amb l’abstenció dels Sineuers Independents i l’absència del regidor d’UM, que no va assistir al Ple i també forma part del govern.

   

  En valors absoluts, com a conclusió d’això només es pot treure que l’únic grup polític que autènticament por ser l’alternativa de govern al Partit Popular de Sineu no es banya pels interessos dels veïnats del nostre poble, s’ABSTÉN en lloc de donar suport o rebutjar una proposta important. A l’hora de donar una ma i dir SI a les inversions al poble, fa una passa enrere.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: