Vés al contingut

A Antich els joves li importen un pebre.

13/maig/2010
tags: ,

 

Sota aquest lema el president de NNGG de Balears, Llorenç Galmés, altres companys de la organització i la diputada Sandra Morell, hem sortit al carrer parell denucia que els joves són els grans damnificats per la crisi i el Govern els està donant l`esquena.

La dipuatada Sandra Morell ha exigit al Govern més fets i menys paraules i ha denunciat que actualment a les Balears un de cada dos joves estan a l`atur i doblem la taxa d`atur juvenil europea. “Les xifres a què ens enfrontem són esgarrifoses i el senyor Antich no ha estat capaç de fer res en tres anys per millorar la situació, ens dóna l`esquena”, ha dit la diputada. A tres anys del Pacte de Progrés els joves dels pobles i ciutats d’aquestes Illes no hem vist feta realitat cap ni una de les promeses fetes per Antich i els partits del Pacte en matèria de joventut, educació, ocupació, habitatge i oci.

Morell, ha anunciat la moció que es debatrà el dimarts al Parlament, composta de 18 punts entre els quals destaquen, la necessitat d`un Gran Pacte per a l`emancipació juvenil, un Pla de conciliació per a la vida laboral i formativa dels joves, una partida pressupostària en totes les conselleries específica per joventut, la millora de la fiscalitat a l`hora de comprar el primer habitatge entre altres punt.

La vicesecretaria general d’Acció Política de la organització juvenil balear seguirà treballant en la recerca de solucions i idees que aportar al projecte del PP i que oferir a la resta de joves de la nostra terra.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: