Vés al contingut

Gent de Paraula?

17/maig/2011

És curiós veure com, en campanya electoral, certs partits canvien d’opinions i, sobretot, d’actituds. En les darreres campanyes electorals, jornada rere jornada, la propaganda electoral del Partit Popular havia estat tapada, arrebassada i remoguda de la seva ubicació. Enguany aquest fet no ha estat una excepció; s’han sabotejat més de mitja dotzena dels nostres cartells i una pancarta del PP situada al pas a nivell de la carretera de Santa Margalida, curiosament el dia que des de SI penjaven la seva publicitat. Recalquem que no culpem a ningú; només és una curiositat.

L’any passat, en la campanya per les europees es van sabotejar molts de cartells i, després d’amenaçar en acudir a la Junta Electoral a denunciar aquests fets,  responsables d’ERC varen disculpar-se oficialment al president del PP sineuer i ara candidat a la batlia, Pere Joan Jaume per ocultar la nostra propaganda, i els cartells no van tornar a ser sabotejats. 

Enguany però, curiosament, es veu que a ERC els hi han donat de la seva pròpia medicina. Aquest pic també han estat els cartells d’Esquerra Republicana de Catalunya els que han volat. Des de Noves Generacions del Partit Popular de Sineu ens solidaritzem amb ERC; benvinguts al club. Des de la nostra formació juvenil, que és la principal encarregada de col·locar la propaganda del PP, volem condemnar els atacs a la propaganda electoral d’ERC, si és que hi ha hagut atac.

Recalcam el fet de si és que hi ha hagut atac, ja que no és difícil que els cartells s’hagin espenyat per les seves pròpies característiques. És ben curiós veure com un partit polític, que vol fer feina pel poble, ni tan sols tengui paciència per encolar així com toca la seva publicitat aconseguint, a part de fer una feina ben feta, no embrutar la via pública a causa del desgast produït clima. Opinam que amb simples grapes i l’efecte del vent, poc poden durar els cartells. Si han de governar amb les mateixes ganes que pengen la seva propaganda, esteim arreglats; tendrem la Llei del Mínim Esforç. Per tant, tenint en compte aquests això, des de Noves Generacions de Sineu, no podem fer altra cosa que no sigui denunciar la falta de legitimitat que té Esquerra a l’hora de denunciar uns fets pels quals el mateix partit es va haver de disculpar ara fa manco d’un any.

Finalment, en aquesta mateixa temàtica electoral, destaquem el galimaties que es produeix quan un dels partits que abandera la cura per lo públic i pel medi ambient, es dedica a publicitar-se fixant cartells amb tatxes als arbres que són de tots els sineuers i sineueres. Per tant, gens de paraula.

Gràcies a la denúncia que NG va fer a Facebook el vespre que anarem a penjar part de la nostra propaganda, els cartells han estat retirats. Definitivament, des de Noves mai entendrem l’esquerra. 

3 comentaris leave one →
 1. esquerrano permalink
  17/maig/2011 12:50 pm

  Branca!!!!!!

  Heu de donar més branca!!!!!!

 2. Menorqui permalink
  18/maig/2011 3:23 pm

  Es genial veure que tots els de esquerres es pensen que som com ells. Som un partit señor i sobretot democratic! Una abraçada per tots els membres de nngg sineu!

  • nnggsineu permalink*
   19/maig/2011 3:31 pm

   Una abraçada a tu, Menorquí!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Molta sort per aquest diumenge, a veure si Menorca gaudirà d’aques canvi que necessita després de 12 anys de socialisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: