Vés al contingut

Que tiri la primera pedra…

12/set./2011

“Sineuers Independents. És un projecte de molts”

Quin problema hi ha en que qualsevol persona, independentment de la seva tasca professional, tengui la seva pròpia ideologia política i acudeixi a un acte de partit? És una reflexió que els joves del Partit Popular de Sineu ens feim quan veim que els opositors al Govern Municipal intenten desprestigiar al número u de la nostra formació política amb fotografíes que no sabem bé a que venen, ni per suposat, quina relació tenen amb les pressumptes irregularitats de la secretària municipal.

Per si un cas, de cara al futur, recordem que en el joc polític n’hi ha molts que tenen més a perdre que nosaltres. Que tiri la primera pedra qui estigui lliure de pecat, diuen. És bo que recordem el programa de l’Agrupació Electoral Sineuers Independents del 1995, any en que guanyaren les eleccions i governaren amb majoria absoluta, essent regidor d’Hisenda el candidat núm 6 de la seva llista, el senyor Miquel Gelabert i Genovart, actual cap de l’agrupació d’electors, va ser quan l’ex recaptadora municipal va començar a sostreure els doblers de tots els sineuers pel seu ús personal i fraudulent. L’ara condemnada pels Jutjats per un desfalc de 880.000€, és a dir, 220€ dels imposts de cada sineuer i sineuera, va iniciar la seva maniobra lucrativa essent responsable econòmic municipal, com deim, el Sr. Miquel Gelabert. Com deia l’eslogan de campanya de llavors, “Sineuers Independents, és un projecte de molts”.

Que quedi clar que amb aquest post nosaltres tampoc pretenem ofendre sensibilitats; és ben vere, cadascú te la seva moral, però també és vere que n’hi ha que senzillament no en tenen. Això s’ha apreciat quan han emprat imatges de gent gran que s’havia oferit per donar el seu suport al PP, o simplement, quan veten que determinats sineuers no puguin veure les barbaritats manipulades que publiquen al seu Facebook, fent com ja feien quan governaven, parts i quarts. Sectarisme, senzillament. Pel que veim, hi ha sineuers de primera i de segona. El més important és però, que per sort, en acabar comptarem. Política contestarària sí, responsable també. Inmoral? No gràcies.

10 comentaris leave one →
 1. Miquel Fuli permalink
  12/set./2011 5:24 pm

  veig que en Pere Joan, qui d’aquí un any ha de ser batle, vos segueix utilitzant per fer la feina bruta del PP i ell no embrutar-se. Com sempre faltau a la veritat i si voleu ho podem debatre públicament. El judici del cas Martina va anar del 1999 fins el 2005. Per cert,com és que ho descobrireu a finals del 2005 i governaveu des de 1999?; jo vos ho diré: va ser pura casualitat quan es varen mirar extractes de la compte del Banc de crèdit. I això que el primer que va ver el PP el 1999 va ser una auditoria comptable externa. Nosaltres ben aviat vàrem saber que hi havia el pressumpte desfalc, vàrem posar una denúncia a fiscalia i jo mateix vaig ser uns dels signants. Farà el mateix el vostre protegit, Pedro Juan Jaume amb el cas secretària?. Tenc la consciència ben tranquila i anau alerta, Marc o Pedro Alvarez, perquè estau fregant que vos demandin per falses acusacions. Totes i tots ens coneixem a Sineu i voltros dos (germans Alvarez)heu assumit un paper barroer i trist. No perdre més temps a omplir el vostre blog. Espeiau-vos tot el que volgueu.

  • nnggsineu permalink*
   12/set./2011 8:38 pm

   Si has de denunciar a qualcú, Miquel, ja saps, denuncia’m a mi (Pedro). Per cert, aqui, dins Noves Generacions (que també s’escriu així, en català), no jugam cap paper ni cap rol, simplement com vosaltres, deim el que pensam. Per cert, com deim aqui mateix, tothom té dret a equivocar-se, inclosos nosaltres, inclosos vosaltres, que en la vostra darrera campanya mediàtica vau cometre un delicte. Simplement… Igual que sobre nosaltres, sobre vosaltres una imatge també val més que mil paraules.

 2. Sineuer. permalink
  12/set./2011 8:26 pm

  Més clar no es pot dir!!

 3. Anònim permalink
  12/set./2011 8:56 pm

  Cal remarcar un fet, noves generacions de Sineu no es compon únicament dels germans Alvarez, hi ha un equip de bastants Sineuers que l’únic que desitja és treballar per i amb Sineu.

  El que pasa aquí, probablement, es que l’enveja fa fer moltes coses, i veure que a un poble del Pla de Mallorca existesqui un grup que no s’amaga d’exposar les seves idees i que estan més únits del que molts poren pensar, reconcom a molta gent…. Però tranquils que de cada vegada sóm més i amb molta més força!

 4. Idò sí! permalink
  12/set./2011 9:31 pm

  La enveja fa mal Miquel “Fuli”

 5. Branque fa falta permalink
  13/set./2011 1:45 am

  Està bé recordar els fets pasats. Ja era hora que qualcú tregués aquesta propaganda electoral del 95. Són uns pocavergonyes. Sempre volen donar lliçons i en vers de donar llum donen fum.

  Els heu donat una lliçó de memòria històrica. Enhorabona a en Pedro Titina i a tots els joves del PP. Estic amb vosaltres. Si et denuncien, que també em denunciin a jo. Encara heu de donar més branque.

  I jo em deman, si al final condemnen a en Miquel per injuries contra na Antònia Balson, acatarà la sentencia o seguirà la doctrina catalana?

 6. Membre nou de les NOVES GENERACIONS DE SINEU, què en català tambe es pot dir permalink
  13/set./2011 11:20 am

  S.I (Sineueros Independientes/Sineuers Independents) estau acabats… 6 vots més que el 2007, seguiu amb aquesta tònica de fer mal a la gent i amb aquesta dolentia que tamateix la gent de Sineu us té ben calats. Vos queden molts d’anys de governs del PP a Sineu per lo que veig.

  Salutacions.

 7. pmag89 permalink
  13/set./2011 6:13 pm

  Ara que me revé. Què li importa a l’oposició el que faci qualsevol persona, sigui regidor, conseller, diputat o ciutadà sense més, durant la seva vida privada? Sona a KGB…

 8. Antoni Ferriol Picornell permalink
  19/set./2011 9:33 pm

  Presumiu de joc net i de que els altres som uns exaltats i manipuladors,que no deixam entrar al nostre facebook, que no tenim moral,… però:

  Penjau una foto de fa setze anys encerclant amb vermell a dues persones, una d’elles innocent de tot càrrec. Perquè ho feis? Segur que voltros, sempre tan educats, no ho feis per intentar devaluar la figura den Miquel Fuli intentant-lo relacionar amb el desfalc de na Martina, noooo. Perquè si en tinguéssiu proves, supòs que ho denunciaríeu. El que passa és que amollam això i au… a riure un poc, hehehehe.

  Supòs que aquesta persona que afirma ser de les noves generacions ( teniu raó, “noves generacions” s’escriu així amb l’idioma “ cooficial ” de les nostres illes) no diu mentides i pertany al vostre col·lectiu, encara que, com sempre, no diu el seu nom. Tot i així li puc fer un aclariment: Any 2007 varen votar 1808 persones a Sineu, 75,27 % del cens. Any 2011, varen votar 1934 persones, 74,44 % del cens (126 persones més però un 0.83 % menys de participació). Al 2007, el PP va treure 769 vots i al 2011, 727, 42 vots menys. SI varen pujar sis vots, no és molt, però almenys no en perderen 42 .

  Per ara una manipulació i una mitja veritat, anam bé.

  Deis que s’han emprat imatges de gent major que expressava el seu suport al PP. No sé si a n’aquesta gent major els vau informar que penjaríeu el vídeo on ells sortissin a Internet i que després tothom el podria veure i baixar- se’l,… segur que sí, voltros sempre mirau pels drets de la gent, i sobretot de la gent gran.
  Teniu raó això d’emprar gent gran per desacreditar-vos no està bé. És molt millor visionar un vídeo el dia abans de les eleccions del 2007 i després penjar-lo a internet amb fotos fetes per vosaltres mateixos de les cases i negocis dels altres candidats i anomenar-los “ Perros”. Qué bé que vos ho passàreu en aquella gincama, càmera en mà, anant de casa en casa dels candidats per fer-los la foto per després criminalitzar-los amb arguments barroers. Això potser no és de la KGB, però podria passar perfectament com una bona feina de l’ Stasi, això segur.

  Sempre deis que tenim enveja de voltros per no haver guanyat les eleccions. Segurament ho deis, perquè si voltros haguéssiu perdut, els que tendríeu enveja seríeu voltros per no comandar. Vareu guanyar les eleccions, per tant enhorabona, però noltros no varem perdre. De fet, qualsevol agrupació política que accedeix a un òrgan de govern no perd, ja que s’ha guanyat la confiança d’un grup d’electors i ha adquirit amb ells un compromís. A més, amb un equip de govern com el de Sineu, ara per ara, l’oposició està ben entretinguda.

  • nnggsineu permalink*
   06/nov./2011 5:43 pm

   Perdona el retard de la publicació del teu comentari. Feia temps que no entravem a l’editor del blog, ja que no vivim de la política. Res a dir, cadascú té la seva opinió, i cada quatre anys el poble jutja. Sobre el nostre vídeo, sí, totes les persones van donar el seu consentiment. Respecte la crispació que dius que cercam, res de res! Qui va publicar una foto del cap de llista del PP amb la secretària, intentant-lo vincular? A una acció, una reacció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: