Vés al contingut

Noves Generacions de Sineu aporta una gran quantitat de queviures a Ca’n Gazà gràcies a la campanya “Sineu Solidari”

14/des./2011

  • “Sineu Solidari”, la campanya organitzada per l’organització política juvenil, ha durat una setmana i ha estat la primera vinculada a aquesta entitat social contra l’exclusió social i la drogodepenència.


  • Amb l’ajuda de sis negocis locals i la col·laboració dels veïnats del poble s’han recaptat més de sis caixes de productes, aproximadament uns cinquanta quilos d’aliments i vint de productes higiènics.

Noves Generacions del Partit Popular de Sineu ha lliurat aquest matí a Can Gazà tots els productes recollits en la seva campanya anomenada “Sineu Solidari”.

Coincidint amb la Fira de Sant Tomàs i les dates prèvies al Nadal, l’organització juvenil va voler posar en marxa la seva primera acció solidària en l’àmbit local, i va optar per Can Gazà com a beneficiari, al ser aquesta institució un exemple d’autogestió, rehabilitació i capacitat per transmetre esperança a les persones que es troben en risc d’exclusió social.

Sineu Solidari, juntament amb diversos petits comerços de la localitat i els veïnats que han col·laborat, ha suposat recollir en una setmana més de sis caixes de productes alimentaris no peribles i productes de neteja. En total, s’han recaptat aproximadament uns cinquanta quilos d’aliments i una vintena de productes higiènics, que aquest matí, en la seva totalitat, han estat lliurats als residents de la llar contra la marginalitat impulsat per Jaume Santandreu.

Segons Pedro Álvarez, president de Noves Generacions de Sineu, “per als joves que formen NG ha estat una magnífica experiència poder dur a terme aquesta primera campanya solidària, que ben segur no serà la darrera, i que ha suposat per a nosaltres apropar-nos a la realitat que és passar unes hores amb els residents a Can Gazà“. Així mateix el president dels joves del PP sineuer ha afegit que “des de NG sempre fem política, un exemple d’això és el nostre compromís amb la societat, per això volem convidar a les altres organitzacions i col·lectius juvenils a que s’acostin a aquest tipus d’entitats perquè descobreixin la gran tasca social i humanitària que desenvolupen“, “perquè demostrin que els joves de veritat deim no a les drogues i estem preocupats pel que passa al nostre entorn“.

Després de l’aportació de queviures a Can Gazà, diversos membres de l’organització juvenil han tengut l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de l’entitat. Durant la visita, Noves Generacions s’ha compromès a realitzar més campanyes solidàries d’aquesta índole molt properament.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: