Vés al contingut

Laura Montenegro, presidenta de Noves Generacions de Sineu amb el 94% dels vots

17/des./2011

Ahir vespre, a les 20:00h a la Sala de Batles de l’Ajuntament, es va dur a terme la junta extraordinària de Noves Generacions de Sineu en la que es va triar la nova directiva de l’organització local a Sineu. A la reunió, que es va dur a terme a iniciativa de Pedro Álvarez, qui va renunciar al seu càrrec després de cinc anys, hi van ser presents simpatitzants de Noves Generacions i companys afiliats d’altres municipis, a més dels regidors del PP de Sineu i la adjunta a presidència de NG de Balears, Marga Prohens.

Va obrir l’acte el president del Partit Popular de Sineu, Pere Joan Jaume, qui va relatar com es va posar en marxa la junta dels joves del Partit al poble ara fa uns sis anys i va agraïr a tots ells la feina feta durant aquests anys. A continuació el president sortint va fer un anàlisi de gestió dels seus cinc anys al càrrec i es va despedir de tots els companys. La junta sortint va sorprendre a Pedro Álvarez amb un vídeo dels darrers cinc anys a NG i amb una placa en agraïment a la seva tasca.

Posteriorment el president sortint va sol·licitant a la junta local la presentació de candidatures per a la seva posterior votació. Finalment, únicament la vocal Laura Montenegro es va presentar al càrrec, amb el resultat següent:

– Convocats: 26 (100%)

– Presents: 16 (64%)

– Vots a favor: 15 (94% dels presents)

– Abstencions: 1 (1% dels presents)

– Vots en contra: 0 (0% dels presents)

L’única abstenció va ser la del president sortint, qui en la junta que convocà la renovació va expressar que no donaria el seu suport a cap dels possibles candidats per evitar favoritismes ja que, al seu parer, tots els afiliats de Sineu són vàlids per exercir els càrrecs de direcció. Després de la proclamació de la nova presidenta, Laura Montenegro va oferir unes paraules a l’auditori. Va expressar que els seus propòsits pels següents tres anys seran, en la mateixa línia de les anteriors dues etapes, continuar augmentant els membres de la familia de Noves Generacions, fer feina pels joves del poble i destacar l’opinió dels joves davant la junta del Partit Popular, quan més faci falta.

Per altra banda, Laura Montenegro va confessar que l’esperit polític li va ser inculcat per la tasca que va dessenvolupar la seva mare, a qui va agraïr el seu suport, i es va comprometre davant d’ella, la resta de companys de Noves Generacions i convidats a l’acte a fer la seva feina de la millor forma possible. Va presentar a la junta local, com a proposta per l’executiva, atorgar el càrrec de secretari general a Marc Álvarez, “qui durant aquests cinc anys ha fet una feinada des de darrere”, i els càrrecs de vicepresidents a Sergi Planas, “una persona que m’ha demostrat que està vint-i-quatre hores disposada a fer feina per Noves”, i Esperança Mesquida, “una dona valenta i fanera que sempre està al peu del canó”. Al ser una renovació extraordinària, no adaptada al periodes congressuals de l’organització juvenil, queden com a vocals els mateixos de l’anterior junta, sense poder incloure oficialment els onze afiliats nous de Noves Generacions

Va concloure l’acte la portaveu parlamentària del PP balear al Parlament i adjunta a presidència de NG de Balears, Marga Prohens, qui va dedicar unes paraules d’agraïment i afecte pel president sortint i company de la direcció regional, Pedro Álvarez, i va encoratjar a la nova junta a no igualar, sino superar la tasca que durant aquests cinc anys ha fet Noves Generacions a Sineu. .

Enhorabona a tots i coratge!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: