Vés al contingut

Més de cinquanta joves assisteixen a l`acte “El jovent demana, Mallorca respon”

02/abr./2012

Més de cinquanta persones es van congregar ahir vespre a Sineu per assistir a l`acte “El jovent demana, Mallorca respon”, que es va organitzar a iniciativa de la junta local de Noves Generacions del municipi.

Durant més d`una hora, els joves assistents a la trobada van tenir l`oportunitat de plantejar les seves preguntes, dubtes i suggeriments a Catalina Soler i Margalida Roig, conselleres de Medi Ambient, i d`Hisenda i Funció Pública, del Consell Insular de Mallorca. La gran majoria d`assistents van demanar a les conselleres entorn a les mesures d`ajust que ha pres l`executiu de Maria Salom, les polítiques impositives i d`austeritat, així com les mesures relacionades amb la política mediambiental, com la situació de MAC Insular, el punter sistema de recollida selectiva de residus o l`impuls del turisme sostenible.

Segons Laura Montenegro, presidenta de NG de Sineu, “aquest acte ha estat una oportunitat per als afiliats i simpatitzants de la nostra organització per conèixer de primera mà com actua el Consell, quines polítiques porta a terme i quins són els principals objectius entorn a Hisenda i medi Ambient, dos departaments d`especial importància”.

Juntament amb les conselleres, van estar presents a l`acte Antoni Mulet, president de la Mancomunitat d`Es Pla, Josep Oliver, conseller del Consell, Pere Joan Jaume, president del PP de Sineu, els vicesecretaris de NG-Balears Andreu Ferrer, Cati Civera i Pedro Álvarez, i Marga Prohens, adjunta a presidència de NG de les Balears i portaveu adjunta del PP al Parlament de les Illes Balears.

No comments yet

Deixa un comentari