Vés al contingut

Pedro Álvarez, de Sineu, es postula a la secretaria general de NNGG Balears

17/maig/2012

El passat dimarts, dia 15 de maig, Andreu Ferrer (Palma), Pedro Álvarez (Sineu) i Cati Civera (Inca) presentaren públicament, a través de la pàgina web http://www.unreptedetots.com, la seva candidatura al X Congrés Regional de Noves Generacions

A través de la pàgina web, i mitjançant una ronda de visites a totes les juntes locals de les quatre Illes, els candidats a la presidència, la secretaria general i la vicesecretaria general respectivament aniran recollint els vuitanta avals que són necessaris per a poder presentar-se oficialment davant el Comitè Organitzador. 

Arrel de la presentació de Pedro Álvarez en una candidatura, Laura Montenegro, presidenta de Noves Generacions de Sineu ha dit que ni ella ni Marc Álvarez, ambdós membres del Comitè Organitzador, avalaran la seva candidatura per a mostrar la seva imparcialitat en el procés d’elecció del nou equip directiu. 

Andreu Ferrer, de Palma, té vint-i-sis anys i és estudiant de Ciències Polítiques per la UNED. Pedro Álvarez, de Sineu, té vint-i-dos anys i és estudiant de Dret a la Universitat de les Illes Balears. I Cati Civera, d’Inca, amb vint-i-dos anys té estudis superiors. Segons han declarat, presenten un projecte que vol integrar totes les sensibilitats de Noves Generacions, sense quotes ni personalismes, per poder aplicar tot el que durant els quatre anys de col·laboració en l’equip de Llorenç Galmés han après essent vicessecretaris d’Organització, Acció Política i Institucional, i Participació Juvenil, respectivament. 

Properament vendran a Sineu a presentar el se projecte i a demanar l’aval per poder presentar-se oficialment. Podeu consultar més dades a la seva pàgina web http://www.unreptedetots.com. 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: