Vés al contingut

Sergi Planas Vallespir anomenat membre del Comitè Organitzador del Congres Insular.

26/set./2012

Noves Generacions del PP de Mallorca va convocar el passat Dilluns 24, en junta insular assembleària, el VII Congrés de la formació juvenil, que tindrà lloc el proper 10 de novembre a les 10 hores al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor. Amb aquesta convocatòria queda conclòs el procés de renovació de les juntes insulars de Noves Generacions.

El secretari general de NNGG de Mallorca, Alfons Gómez, va proposar als assistents els membres del Comitè Organitzador del VII Congrés, que serà presidit per Cristian Montoro, de Santanyí, en qualitat de president i Rafel Lillo, de Llucmajor, com a secretari, així mateix comptarà amb la col · laboració de Llorenç Bauzá (Palma), Rocío Martín (Palma), Sergi Planas (Sineu), José María Priego (Palma), Marta del Pino (Palma), Jennifer Salleras (Llucmajor), María José Morales (Inca), Bartomeu Riutort (Muro), Margalida Sastre (Campos) i Jaume Llompart (Marratxí) com a vocals.

Respecte a les ponències, es debatrán dues, una política i una altra de Reglament. La ponència política estarà formada per Gemma Sastre (Palma), Anabel Curtó (Andratx) i Andrés Salom (Palma). Per la seva banda, la ponència de Reglament serà redactada per Joan Pau Reus (Palma), Maria de Lluc Fornas (Inca) i Laura Berná (Manacor).

Per a la presentació de candidatures serà necessari recollir un mínim de cinquanta avals, el que representa aproximadament un 5% dels afiliats de la formació a l`illa. El termini màxim per presentar candidatura serà el 26 d`Octubre. 

Durant la seva intervenció el secretari general de NNGG de Mallorca va agrair als assistents i a la resta d`integrants de la formació juvenil seva col · laboració contínua amb la junta insular, així com el treball realitzat per les juntes locals. La proposta de Comitè Organitzador i ponències va ser aprovada per unanimitat.

Des de Noves Generacions de Sineu ens sentim molt valorats, ja que la junta regional sempre demostra tenir molta confiança amb nosaltres, cal recordar que en el passat congres regional Laura Montenegro va ser anomenada Secreària del Comitè Organitzador i Pedro Àlvarez és el nou Secretàri de NNGG Balears, el que és tot un orgull per tots. 

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: