Vés al contingut

La nostra junta local es renova d’acord amb el Reglament de NNGG de Mallorca

22/gen./2013

730553_4696967219979_1044972262_n

Ahir vespre, en presència del secretari i la coordinadora de Noves Generacions de Mallorca,  Joan Pau Reus i Maria de Lluc Fornàs respectivament, i Andreu Ferrer, president de NNGG a nivell balear, la nostra junta local es va posar al ritme de la resta de juntes locals, d’acord amb el procés de renovació impulsat per la junta insular de la nostra organització juvenil.

El mes passat la junta insular liderada per Cati Civera va aprovar en sessió assembleària un reglament de renovació, mitjançant el qual, es possibilita a les seccions locals de l’organització juvenil renovar o reestructurar els seus òrgans, després de la celebració estatutària dels congressos nacional, balear i de Mallorca.

La presidenta de Noves Generacions de Sineu, Laura Montenegro, en sessió extraordinària de la junta local, presentà l’organigrama que serà vigent en els propers tres anys. És aquest:

– Laura Montenegro, presidenta

– Laura Costa, adjunta a presidència

– Marc Álvarez, secretari 

– Xisco Genovart, secretari d’Organització

– Cati Gelabert, secretària de Política Municipal

– Esperança Mesquida, secretària d’Acta i Tresoreria

– Pedro Álvarez, secretari de Comunicació

Així mateix la presidenta informà de la supressió de la figura de les vicepresidències, amb l’objectiu d’adaptar l’estructura orgància sineuera als Estatuts de Noves Generacions.

Per altra banda s’acordà amb els afiliats la celebració de multitud d’actes i iniciatives en el primer semestre de l’any 2013, entre els quals s’hi troben una campanya sobre la planta asfàltica de Son Corb, una diada mediambiental i el I Fòrum de Política Jove de Sineu. 

La trobada va acabar amb un sopar de germanor. 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: