Vés al contingut

ETS BENVINGUT

Noves Generacions de Sineu reforça el seu camí.

El passat divendres, 16 de desembre del 2011, la Junta Local va triar el que serà el nou equip directiu de l’organització juvenil. Nosaltres continuarem la gran tasca feta pels anteriors equips, amb la mateixa il·lusió i ganes de fer feina. 

Duim a les nostres espatlles un gran bagatge adquirit en aquests cinc anys; hem après molt i hem creat una autèntica colla d’amics. A partir d’ara, com no pot ser d’altra manera, continuarem col·laborant amb la junta local del Partit Popular i el seu líder i futur batle, Pere Joan Jaume, cosa que mai suposarà acotar el cap i dir sí a tot; som joves, ens farem valer i criticarem de forma constructiva quan faci falta. Aquest valor afegit, ser constructius, amb esperit crític i gens sectaris pot ser sigui el que ha fet que el joven de Sineu s’apropi a nosaltres. Avui dia Noves Generacions de Sineu ja compta amb més de vint-i-cinc afiliats i amb un bon grup de joves simpatitzants. 

D’avui en endavant ens comprometem a fer feina, amb un únic objectiu, fer de Sineu un poble millor per a viure, fer de Sineu un lloc on els joves tenguin un futur. Som la quarta junta local de Noves Generacions a Sineu, rere els mandats d’en Pep Xet, na Magdalena Real de Ca ses Rieres i en Pedro Álvarez de Ca’s Metge. 

En nom de la Junta Local de Noves Generacions de Sineu et donem la benvinguda a aquest espai web. Així mateix et recordem que ens pots trobar a Facebook. Esperem que aquest lloc pugui ser punt de trobada per tots els joves als que els hi interessa la política i, per damunt de tot, Sineu.

Sou benvinguts.

Sergi Planas,  Marc Álvarez,  Laura Montenegro,  Esperança Mesquida,

A %d bloguers els agrada això: