Vés al contingut

NNGG de Balears convoca el seu X Congrés i nomena a Laura Montenegro secretària del Comitè Organitzador

13/maig/2012

Noves Generacions de Balears celebrà el passat dimecres dia 9 la darrera Junta Directiva Regional de l`organització baix la presidència de Llorenç Galmés. La trobada, que congregà més de setanta joves de les quatre Illes, entre els quals hi foren cinc sineuers, tractà el XIV Congrés del PP balear i convocà el X Congrés de l`organització juvenil de les Illes.

Després de tractar l`actualitat política i parlamentària, l`adjunta a presidència de NNGG Balears i portaveu al Parlament, Marga Prohens, emplaçà als assistents a participar activament en les tasques del Congrés del partit i, en nom del Comitè de Direcció,  demanà permís a la Junta per donar suport públicament al president del PP balear i candidat a la reelecció, José Ramón Bauzá. La proposta va ser ratificada per unanimitat.

Posteriorment el president regional de NNGG Llorenç Galmés, després d`una breu exposició del seu pas per la formació juvenil, convocà el X Congrés de Noves Generacions de les Illes Balears. El conclave, que se celebrarà el proper 30 de juny a la UIB, serà preparat per un Comitè Organitzador format per quinze persones, entre les quals hi són Oriol Font (Maó) i Laura Montenegro (Sineu), nomenats president i secretària del mateix respectivament.

Aquest Comitè Organitzador vetllarà per la transparència i l’imparcialitat del procés electoral que es durà a terme fins dia 30 de juny i, en cas de que qualsevol dels seus integrants es volgués postular a qualsevol de les candidatures possibles, hauria de dimitir obligadament. 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: